Wednesday, September 5, 2007

Blandet godt

Kan ikke flytte rundt i billederne, så her er en lidt mixet udgave
Nåede slet ikke at skrive mere den anden dag - men bjørnehistorien var altså meget vigtig!!
Vi havde en dejlig tur til Waterton og der er mere at se dernede end bjørnene...








Status på Bettinas test-find job-tilværelse: Bestod køreprøve den 4.09 og fik samtidig resultat fra engelsk eksamen, 7.5 - alt over 6.5 kan bruges til arbejde og studier herovre :)
Var til jobsamtale i torsdags, lød som det perfekte sted med neurorehabilitering, god ægte ergoterapi og 2 arbejdsdage om ugen. Desværre var lederen en kold kvinde som jeg ikke har lyst til at arbejde med og faktisk tror jeg hun har det på samme måde med mig.
Fik igår papirer på en tilkalde-vikar-ansættelse, som kunne være en interessant start. Så nu mangler vi bare lige den rette arbejdstilladelse, som kræver en større lægeundersøgelse i morgen, og et førstehjælpskursus på tirsdag. Så burde jeg være klar:)

Jonathan siger nu 'uuss' for 'bus', 'IIh' for Haylie, 'boo' for bold eller ball, ur for ur, klaprer tænder for vitamin, han rokker som en pingvin og vi tror han forstår det meste af hvad der bliver sagt på dansk og engelsk - sejtTør jo næsten ikke skrive det men faktisk sover han osse godt om natten nu og i hvert tilfælde til klokken seks. Faktisk til klokken 7.00 i teltet i weekenden.

No comments: