Sunday, December 16, 2007

vinter weekend

Klokken er nu 8.02pm (20.02) og både barn og forældre er i seng, Frederik og jeg sidder dog med hver vores computer...
Det har været en travl og rigtig skøn weekend. Har vist glemt at skrive at vi har fået en masse af afsnittene af 'forbrydelsen' sendt fra min søster (håber vi får resten i nytårsgave...), og det nyder vi meget. Så efter at have stegt endnu en omgang æbleskiver i fredags var der lige tid til et enkelt afsnit dansk TV.

Egentlig skulle lørdag ha' stået på juleshopping og deslige, men Frederik kom med det fantastiske forslag at vi tog en tur på langrendsskiene i stedet og den var vi med på. Så lørdag lejede vi en pulk og tog op til Canmore. For første gang i Canada havde vi skiene på og det var rigitg fedt. Jonathan var træt og efter en omgang brok tog han en god lur i pulken (som var et mærke jeg ikke kan huske, og ikke nær så god som FjellPulken, men dog lettere) og Frederik og jeg fik kørt en god tur. Vi måtte desværre konkludere at vi godt kan forbedre formen lidt. Senere kom Jonathan osse på sine ski og af dem igen for at kælke, fjolle og sidde på fars skuldre.


Vi kom trætte hjem, men julefesten på Frederiks arbejde ventede. Vores nabo Craig arbejder jo osse for schlumberger, så da Jonathan var godt givet videre til Elisabeth (en af kvinderne fra dayhome) var vi til 4-mands forfest hos naboen.Selve festen, som blev holdt i Devonian Gardens (en slags botanisk have i Downtown) var hyggelig men heldigvis ikke for vild eller sen.

I dag var så vores årlige julehygge eftermiddag. Vi har bagt æbleskiver til den helt store guldmedalje og vi har selvfølgelig stadig vildt mange i fryseren - som vi jo nok aldrig får spist. Men Ikeas gløgg og æbleskiverne var klar til klokken 3.00pm hvor en del af kvarteret kom forbi. Vi var 18 voksne og 15 børn, så her var fuldt hus. Vildt hyggeligt og sjovt og alle synes selvfølgelig det var sjovt at prøve en dansk tradition.

Her er vores naboer Gillian og Graig sammen med Tiffany
Her er Val (løbemakker og skrikkeven) og hendes datter Margo

leg i kælderen

3 comments:

Finn said...

Hold da op, det var ellers noget af en week-end.
Hvor er det skønt at se jer ude i sneen i Canmore og jeg kan se at Bettina er meget moderigtig med selerne hængende ;-) men som I selv siger, så gør stil det ikke alene.

Susanne said...

Hej alle tre,
mange tak for Jeres julehilsen, og vi sender de varmeste hilsener tilbage til Jer. Jonathans kunstværk hænger selvfølgelig på væggen.
Vi glæder os rigtig meget til at se Bettina og Jonathan efter nytår, og Frederik til foråret.
Mads, Lars og Sanne holder juleaften hos Line og Henrik - Kasper tager sammen med nogle venner til Norge i aften og er først hjemme til nytår.
1. juledag er vi jo alle hos finn og inge, og Lars og Sanne tager til Sverige et par dage ml.jul og nytår, mens Mads er på træningslejr i Nordsjælland.
De kærligste hilsener
Mads, Lars og sanne

Hvad? said...

Glædelig jul alle 3!!! Håber, at I nyder julen og alle fridagene - selvom I ikke kom hjem i år. Det er jeg dog sikker på at I gør :-) Tak for det fine julekort - jeg har slet ikke fået skrevet nogle i år. Men sejt, at I nåede så langt!