Sunday, October 21, 2007

Travlhed

Bedsteforældrene er tilbage i Danmark efter en kort tur i det canadiske. Det var rigtig dejligt og Jonathan tror nu at alle bedsteforældre ankommer med fly....
Frederik prøver at få en masse kontrakter i hus før nytår og Bettina læser bare til eksamen der skal stå den 3. november. Heldigvis nyder Jonathan tilværelsen med at øve sig på kolbøtter i kælderen og engle i den nyfaldne sne!
Når nu der er -4 nu, men med sikkerhed bliver -30 på et tidspunkt, hvordan skal man så klæde sig nu for at kunne komme udenfor senere på vinteren.....? Vi skal på vinter og ski-udstyrs-salg i weekenden og glæder os. Frederik og jeg er jo rimerigt udstyret, men Jonathan skal jo være helt klar til at ski, nyde og slæde i sneen. efter Vancouver skulle vi være klar til ski-sæsonen:)
Finn har lavet en god rundvisning i vores kvarter eller op ad vores vej. Jeg kendte ikke selv lige princippet (kommer jo nok ikke bag på så mange) men man bevæger musen rundt på billedet og så er der muligheder for at se flere billeder....

2 comments:

Anonymous said...

Hej med dig, jeg vil lige nævne at man kan kun se 2 billeder ialt. KNUS AG

Hvad? said...

Altså Bettina, så skal du også på den med eksamen! Jeg skal nok tænke på dig d.3.! Men selvfølgelig klarer du den! Kram.