Tuesday, October 9, 2007

Turkey, turkey og så lidt pie

Ja det opsumerer vel meget godt Thanksgiving i Canada. Og så samles familierne til hyggelig sammenkomst (men det venter vi med til på torsdag hvor bedstemor Inge og bedstefar Finn flyver ind for at holde efterårsferie med os)
Vi har virkelig hygget os og nydt at være sammen med dejlige mennesker vi allerede kender og igen møde nye, søde og imødekommende canadiere (en nordmand og en tibetaner). Vi har prøvet helsteget kalkun, sweetcornbread, spinach-gue, cranberry-rellish og ikke mindst pumpkin-pie. Altsammen meget lækkert og i meget, meget store mængder. På den måde minder det jo lidt om dansk jul - dog uden juletræ og gaver, men bare de der store mængder af dejlig fed mad:)
Igår var meget spændende hos Haileys bedsteforældre, der var heste og et føl og 600 køer(vi så ikke lige alle sammen, men alligevel...) og tre hunde. Og så er det jo altid sjovt at lege på en gård med sin bedste ven og hendes fætre.
Nå, bøgerne kalder, der er under 4 uger til Bettinas ergoterapeut-eksamen og det lille test-eksamens-resultat siger; skynd dig at få læst på stoffet!!

1 comment:

Hvad? said...

Hej alle 3, det lyder sådan rigtig amerikansk film hyggeligt med traditionen, alle de fester og al den mad!! For lige at være med på banen har Viktor og jeg også lavet Haloween(?) græskar lygtemand i dag i det skønneste efterårsvejr. Følger skam med på jeres blog. Er bare ikke så tit jeg lige får skrevet, men det er dejligt at vide hvad i går og laver :-) Lina.