Monday, June 2, 2008

Årets første campingtur

Så har vi været afsted på årets første campingtur. Vi tog til 'Two Jack Lake' som vi jo er ved at kende ret godt og er vildt glade for. Vejret i weekenden var skønt (ikke som i DK, men godt!) og vi besluttede endeligt lørdag morgen at drøne afsted. Vi var superglade da vi fik en plads næsten ved søbreden, desværre fik vi osse en plads lige ved siden af en stor flok unge mennesker med rigitg mange øl. Efter en god dag med afslapning, bål, kaste sten i vandet, gåture og burgere, blev det til en lang nat med en del larm og to luftmadrasser der tabte luft (meget luft:() Jonathan var lang tid om at falde i søvn, men var ellers fantastisk. Søndag morgen var det 2 grader da vi vågnede og vi frøs ret meget. Efter nogle forgæves forsøg på at indtage noget morgenmad uden at fryse og græde for meget, besluttede vi os til at smutte en tur til Banff. Nå men vi synes alligevel det var skønt at være derude igen og vi fik slappet af selvom vi godt nok var trætte søndag aften.





Idag er Jonathan kommet i seng med afklippede sutter, en idé der skulle kunne bruges ved sut-afvænning. Vi troede det var en mildere overgang end blot at fjerne sutterne helt. Det er vi nu ikke længere så sikre på. Alligevel græd han kun 1 time, så det er vel ikke værst for den første aften....? Håber ikke det varer alt for mange dage.

Forresten var Vivian fra mit arbejde forbi sidste weekend og tage lidt billeder af Jonathan. Jeg skulle låne et par bøger til eksamen og hun er hobby-fotografog spurgte om lov til at fotografere Jonathan - her er lidt af resultatet.

No comments: