Sunday, May 25, 2008

evighedsregn!!

Så har det regnet på 5. dag, det er jo lige ved at være som i Danmark.... Nå men før det havde vi da lige 4 dage med hedebøgle og her er faktisk ved ta værer grønt og forårsagtigt.
Gitte, Peter og August er stadig i landet. De er på en længere tur der har indbefattet Edmonton, Jasper og Banff, men har jo nok heller ikke haft det bedste vejr. De er tilbage i morgen, så må vi jo lige høre.....
Frederik og Jonathan har været til 3 års fødselsdag idag og lidt rundt omkring, så moren kunne få fred til at læse lidt. Ja det er så ved at være tid til den der omtalte ergo-eksamen som jeg missede sidste år, da Frederik punkterede lungen. Der er svært at komme igang og hvad af et 4årigt pensum skal jeg læse denne måned....? Pyt, jeg gør hvad jeg kan og så er det det.


Vi er i gang med at planlægge sommerens ture med familie og veninde. Vi har booket noget i Waterton og skal til Gillian og Craigs hus i Radium. Derudover håber vi på at ptte lidt camping ind her og der. Det bliver osse til lidt alenetid til de voksne. Vi smutter nok en nat til Banff mens Bettinas forældre er på besøg og så er det næsten lige gået op for os at Coldplay starter deres næste turné i Nordamerika, hvor Calgary er med i planen, så der er vi selvfølgelig i the Dome.

Lige en stak billeder af de sidste ugers bedrifter. Endnu ikke nogen af den voksnende mave - men den er der og har det rigtig fint!


Grillhygge med Gitte, Peter, Nynne, Erin og børn, mens det stadig var fedt vejr.

Jonathan har fået en water-slide, som er til stor underholdning for ham, os og sikkert osse hans små venner, når den igen kommer frem sammen med den savnede sol

En god dag i Bragg Creek og ved Elbow Falls







Hjemmehygge




No comments: