Saturday, January 24, 2009

vægtproblemer

Daniel tager ikke nok på - bedst som vi synes at det kører, så gør det ikke helt alligevel. Han, Daniel, fik sig en forkølelse og tabte sig lidt, vi har forsøgt at fodre godt på ham men han tager ikke helt nok på. Nu har vi indtil på onsdag til at fede ham godt op ellers vil diatisten finde på noget. Det er jo ikke sådan at han ikke har det godt, han har det super, men de vil bare gøre noget inden der går for længe og han evt taber sig igen. Det er ikke lige tilbage til sonde, men nok noget mere flaske-mælk med ekstra erstatning i, så han kan få nogle hurtige kalorier. Og det gør ikke spor hvis han bliver ren flaskebarn, bare han vil tage på og give os fred til at koncentrere os om andet end baby-mad. Vi krydser fingre for at vægten viser høje tal på onsdag!! Onsdag er osse første aftale med hjerte-lægen til opfølgning. Daniel skal have taget et ekkokardiogram så de kan se om alt ser ud som det skal og vi skal høre lidt om opfølgningsplanen - det er spændende.
Det er weekend og vi har fået taget et par billeder. Det er ikke nemt at være andet barn - livet er for travlt til at tager billeder hele tiden. ser Daniel mon større ud, jeg vil lige kigge tilbage på vores tidligere billeder.

Jonathan besøgte igår sin nye daycare hvor han starter om en uge. Han havde en super morgen og glæder sig nu til at starte rigtigt. Torsdag har han sidste dag i dayhome, men vil altså gerne besøge dem engang imellem. Moren er mest spændt på at have to børn hjemme tre dage om ugen - men nu er jeg jo ikke den første i historien der passer mine unger hjemme.....

2 comments:

Som mig said...

For mig ser han ud til at være vokset. Lyder lidt hårdt med to små børn hjemme 3 dage om ugen! Men på den anden side lyder det også ulideligt, at skulle være væk fra sine børn næsten hele dagen 5 dage om ugen, som så mange mennesker er... En mellemting kunne være fantastisk, vil jeg tro ;)

Finn said...

Jeg synes altså ikke han ser lille ud på billederne.
Prøv at finde nogle billeder frem af Jonatahan da han var i samme alder. Så vidt jeg husker var han heller ikke 'fed' som hans far var i den alder.