Sunday, July 1, 2007

Football og Canada-day

Så er første hold gæster draget videre til bjergene - vi håber de har det godt. Det lyder virkelig som en spændende tur de er taget på...
Lige et skønt billede med alle børnene (og så mig...)

Ved ikke helt hvad der sker her i familien men kan bare skrive at første gang vi havde pasning til Jonathan i Danmark tog vi i Parken og så FCK. Første gang vi havde pasning af Jonathan i Canada tog vi til Mc.mahon stadium og så 'the stampeders' spille football... Ikke mange ydeligere kommentarer til det andet end at vi havde en skøn aften alle tre. 'The stampeders' vandt stort og spillede super godt - men den sport er nu lidt langsom!


Idag er det 'Canada-day' - vist mest noget turisterne fejre. Nej faktisk var der rigtig mange mennesker på 'the prince's island' - dejlig ø midt i byen, midt i bow-river. Men det var bare det at når vi spurgte vores nabo til dagen var der ikke mange der havde planer. Men det kender vi jo lidt til med de danske mærkedage også. Vi hørte musik, Jonathan fik en ballon og vi tullede lidt rundt. En god udflugt midt i en dejlig lang weekend - det er fridag i morgen.

No comments: