Wednesday, June 27, 2007

Første besøg fra Danmark

Så er familien Guldberg Larsen ankommet til Calgary. De kom i mandags efter en lang og besværlig rejse - men nu er de ved at være ovre jet-laget og siger at de nyder vores nye by. Vi har selvfølgelig været på de forskellige legepladser i området og leget i haven. Idag har vi osse været på en lille tur rundt i byen. De kører i en Dodge, Grand Caravan. I den kan vi alle sidde og samtidig have to klapvogne med - det er da lidt vildt.... De bliver et par dage og skal så de på en fed tur over bjergene til Vancouver - det bliver vildt spændende for dem.




Her er familien ved South Glenmore Park

Har endelig fået taget mig sammen til at spørge nogen om de vil passe Jonathan på lørdag, hvor vi har fået foræret to billetter til 'Calgary Stampeders' til deres åbningskamp i football. Jonathan skal hen til nogen vi kun kender lidt da Janet og Harold er på weekend-tur. Håber vi alle får det sjovt...

1 comment:

mormormor said...

Hej allesammen. Dejligt at læse nyt fra Canada og se fam. Guldberg Larsen. Fortsat rigtig god ferie, vi tænker på jer. Mange hilsener til begge familier fra Otto og Hanne (Asbjørn + Tildes morfar og mormor)