Sunday, June 10, 2007

Baby-measels, campingudstyr og imponerede forældre

Jonathan har været syg hele ugen og torsdag kom vi til lægen der kunne oplyse at de knopper, pletter, udslæt som Jonathan selvfølgelig næsten ikke havde mere af var baby measels (babymæslinger) hvad så end det er. Nå men det er ikke noget vildt som de rigtige mæslinger og det forsvinder hurtigt. Men det meste af ugen har Jonathan været klingy (nyt ord jeg har lært men ikke kan stave til...) og hængt på min arm. Det gode er at jeg har haft ham hjemme og ikke har behøvet at have dårlig samvittighed over at han er i dayhome mens jeg lave noget jeg aldrig helt kan huske hvad er, når dagen er omme....

Her i weekenden har Jonathan været frisk igen og far har holdt fri fra lektierne (Han har ellers meget travlt med sine lektier hver aften - men det er jo godt at blive udfordret...:)) Vi har været på shopping efter camingudstyr. Vi skal på to campingture inden for de næste uger og det kræver lidt udstyr. Vi opdagede på sidste tur at vi ikke kan leve uden vores kaffe, så nu har vi købt et lille gasblus så vi kan overleve nogle dage langt ude i en nationalpark.... En økse til at kløve brænde, en køletaske og vores egen rygsækstol til Jonathan er osse en nødvendighed...:)

Vores søn er blevet 1 år og fire måneder og da vi jo er præcis som alle andre forældre synes vi at har er den dygtigste, kvikkeste og mest lærenemme lille dreng i hele verden; Han elsker Kaj og Andrea og finder dem altid frem når vi hører CD'en, ham giver dem noget at spise hvis vi snakke om det, Han sagde igår noget der mindede meget om mor, han ser hver en lille fugl på sin vej og siger sin helt specielle fuglelyd, han ved hvad mange af de madvarer han spiser er, han pegede i morges på bedstefar på opslagstavlen da jeg bad ham om det. Ja han gør alle mulige små søde ting som tegn på at han forstår hvad vi siger til ham og at han forstår verden omkring ham.... er vi de eneste der synes at han er SUPER dygtig...?

PS. Skulle nogen af jer med børn overveje om det er med tegn til tale til små børn er noget værd, kan vi bare sige at vi synes det er fantastisk. Jonathan virker til at være meget mindre frustreret efter han kan bruge sine tegn.

No comments: