Monday, June 18, 2007

Picnic og shopping

Så er endnu en weekend gået, desværre i silende regn. Lørdag morgen kørte vi afsted til picnicdag med Frederiks arbejde. Vejret var rigtig dårligt og hvis det ikke var fordi jeg synes vi skal vise god stil på Frederiks arbejde så var jeg altså blevet hjemme i stuen med lidt varm the... Nå med vi kørte ind til byen for at hoppe på fællesbussen. Vi havde selvfølgelig overvejet at tage vores egen bil så vi kunne smutte når vi blev for kolde, men initiativet om at køre sammen er jo godt - for det sociale og miløet. Desværre havde mange overvejet det samme som os og var endt på egen bil, så vi var vel 10 i bussen (en turbus der vel kan tage 50 mennesker eller sådan...). Nå men vi hyggede og selvom Jonathan ikke fik sin morgenlur gik alt godt. Deroppe klarede det heldigvis op og det blev både til fodbold og baseball - mest til far og søn og så var der selvfølgelig burgerer og andet godt.


Tid til kaffe og lidt brød

Søndag var endnu en regnvejrsdag. Vi startede dagen med at skype med hele Frederiks familie der var til Villads barnedåb. Superhyggeligt at se alle og selvom der vist var lidt med lyden i danmark synes vi da at vi var lidt med til festen... Bagefter besluttede vi os til at bruge dagen på shopping i et af vores mange malls. Det var jo farsdag herovre - hvilket er lige så stort som morsdag (og det er stort:)) så der var en del mænd ude og få sig lidt nyt værktøj og sådan. Frederik fik nyt tøj - men nu ikke i farsdags gave...

Jeg tog en løbetur søndag aften hvor løbegruppen besluttede at træne til en halvmarathon i september, lad os se om det går. Nu forsøger vi i hvert tilfælde at fortsætte vores gode stil. Hygge i sofaen - et af Jonathans favoritsteder for tiden

1 comment:

Hvad? said...

Ja, du skulle lige have været der til en kaffe med Sarah og jeg! Vi sad i skyggen og drak en iskaffe fra den nyrenoveret Baresso på Ø. Den er blevet helt overdimensionel!! Svært at forestille sig, at alt det kan udnyttes. Nå, men det virker jo som om, at I også går og hygger Jer derovre med udflugter etc. hele tiden.
Ja lad os dog få nogle piger på banen. Syens rigtig længe at det kun har været drenge. Men dem er der jo heller ikkke noget i vejen med på den anden side :-) Hvor ser Jonathan stor ud på de nye billeder!