Tuesday, June 5, 2007

Går tiden hurtigere i Canada?

Tiden flyver afsted for os. Jonathan er sløj og har været hjemme et par dage nu. Han har fået et par tænder, så vi regner med at det er det... Han er pyldret og sover selvfølgelig dårligt om natten. Frederik er afsted på kursus i Canmore hvor han delvist pendler og delvist bliver deroppe, så er faktisk ret glad for at jeg er hjemme.

Nå men vi har både været ved en strand i Calgary!! og på camping. Stranden var ved en 'man-made' sø i byen. Den er privat og kun hvis man kender nogen der bor der må man komme ind. Noget pjat, men nød jo alligevel at vi allerede kender nogen der gad invitere os med - tak Janet.

Camping ved Two Jack Lake var fuldstændig fantastisk og noget vi bare må gøre igen (har heldigvis allerede planlagt tur igen sidst i juni - lige før Tine og Allan kommer) Fik desværre ikke plads lige ned til søen men var tæt derved. Gik dejlige ture og grillede pølser over bål. Da Jonathan sov i vores iglotelt sad kæresteparret og nød livet ved bålet, omgivet af bjerge og høje grantræer. Det burde alle komme og gøre mindst en gang om året....


Haylie og Jonathan

Vandretur ved lake minnewanka. Tror vi må have vores egen rygsæk til Jonathan - det er ret smart, og nu gider han osse sidde i den.

1 comment:

Familien Guldberg Larsens blog said...

Hvor ser det fedt ud :-)Dejligt I "blogger", så vi kan følge med. Ses