Tuesday, September 8, 2009

Daniel kravler!! Ju huuu.

Billeder først


Tiff, Leanna, Sean, Ben


Det har jo taget ham Daniel lidt tid at komme igang, han har faktisk slet ikke været interesseret i at flytte sig ret meget rundt. Men nu er han endelig blevet nysgerrig nok og modig nok og er så småt begyndt at kravle, SEJT!

I løbet af sommeren har vi fået nye naboer. Sean og Leanna er flyttet over gaden og blevet vores next door neighbor. De har jo tre børn, Charlotte næsten 2år, Lucas 4½ år og Benjamin 6år. Siden de flyttede over i slutningen af Juli har vi enten ikke set Jonathan eller både set Jonathan, Benjamin og Lucas. Det er simpelthen så hyggelig og de leger bare så godt. Vi er jo osse kommet til at kende Leanna og Sean bedre, med masser af eftermiddags/aftens øl i forhaven og nogle middage. Super gode mennesker. Overfor er der så kommet en ny familie på 4. Carter er drengen og han er 5 år. Jonathan er helt vild med ham, så der skal han jo osse lige over og lege ind imellem. Den får ikke for lidt her med legekammeraterne.

Vi har fået afprøvet vores campingevner med 2 børn. Vi var afsted for 14 dage siden og havde en super weekend ved Two Jack Lake. Alæle nød det, men vi osse noget trætte da vi kom hejm efetr tre dages camping. Daniel er stadig oppe for at få flaske om natten og alle står jo op lige omkring kl 6.00 hvor det er skide koldt og meget, meget stille på campingpladsen. Det er så der vi snyder lidt og drøner ind til Banff for at få morgenkaffe og varme op.

Pralede vist af mit løberi her tidligere, mend et er der lige sat en stopper for en tid og der bliver ikke noget halv marathon i denne omgang. Jeg har lidt efterfødselsproblemer og er af fysionen blevet rådet til at skære ned på løb lige nu. Så det gør jeg og laver istedet hendes øvelser og er med i en efterfødsels boot camp (som jeg har vundet!! - det er vist første gang jeg har vundet noget)

No comments: