Thursday, September 10, 2009

Put ikke sten i næsen!

Der blev igår ringet til mig fra daycare for første gang siden Jonathan startede. Der blev selvfølgelig sagt at der ikke var noget alvorligt galt, bare det at Jonathan havde puttet en sten op i næsen. På de fleste legepladser herovre (incl. i daycare) er der små sten. De er små men ikke mini. Nå men drevet af barnets nysgerrighed havde han i hvert tilfælde kommet stenen godt og grundigt op. Vi kørte hjem og jeg afprøvede det anerkendte trick (som nabo Leanna lærte mig, hun er jo lige børnelæge - super smart) Anyway, man holder for ublokeret næsebor og puster ind i munden. Desværre virkede det ikke på Jonathans genstridige sten. På dette tidspunkt i historien havde Jonathan allerede lært det der skulle læres, men jeg kunne ikke få den ud, Leanna kunne ikke få den ud, så vi måtte på hospitalet. Vi tog afsted i morges da det gav mest mening ventetidsmæssigt. Historien er lang men efter nogle meget ubehagelige forsøg på at trække/ skubbe stenen ud må Jonathan have drop med noget godt sovemiddel i og blev lagt til at sove mens lægen gravede den næsvise fremmede ud. Da han vågnede efter sin søvn med åbne øjne var han en lille fuld dreng der sagde 'mor alting er upside down og du har to næser' Vi tog hjem og alle har haft det godt siden. Jonathan har mange gange idag sagt 'don't put rocks in your nose' til sine venner. Mange sagde 'why?' og Jonathan har svaret 'it hurts when the doctor has to take it out'. Bare lige en lille historie fra det virkelige liv......
Vi skal vist lige have lidt flere billeder fra sommeren







3 comments:

Eo said...

Hvor lyder han fantastisk ham din lille fulde dreng :-) Dejligt at følge med i jeres liv derovre, selvom jeg er mega misundelig (har stadig two jack lake i frisk erindring)... Rasmus har lige fået lavet hans korsbånd og da han vågnede fra narkosen var det første han sagde "Hvem er.... den kone.... der sidder.... der... ved.... siden af mig" Hi Hi!
Hils dine drenge. Knus Eo

Finn said...

Jamen, det er da også svært: Den ene dag er det godt med ben i næsen, den næste er det skidt med sten i næsen. Det er altså lettere på engelsk.

Finn said...

Se, det er jo et skønt billede af Hailey og Jonathan på toppen af Whistlers Mountain - der er noget Titanic over det :o)