Wednesday, September 23, 2009

Indian Summer

Dagens billeder Far og meget træt baby


Tur til park med Pippa og familie






En tur i parken og en tiltrængt is med Katie og Thomas


Daniel leger med mors hjemmelavede playdooh


Store sommerdreng

Der er hedebølge i Calgary, det sigea at der skal bliver 33 grader idag, vildt. Det er nu ret fedt og vi lever igen ude på gaden med kvarterets unger. Vi har osse været på nogle super ture til byens skønne parker. Speciel en bestemt park er ved at være min favorit, Edworthy Park, der er 3 legepladser, floden, masser af træer, stier til at cykle på (hvor Jonathan næsten er ved at få lidt gennembrud) og så er der masser af grill pladser. Vi ville grille i sidste weekend men valgte den eneste dag med dårligt vejr i umindelige tider, måske prøver vi igen i den kommende weekend.

Desværre er Jonathan kommet i en fase hvor han ikke kan lide at blive afleveret i daycare. Han har jo ellers altid været super nem og glad for det. Men måske skal alle børn igennem en sådan fase. Det gør det ikke mere rart at aflevere et skrigende barn der nærmest skal holdes af to voksne når jeg går. Har lige besluttet at det er farens tur til at aflevere på fredag. Han kan ikke sige hvad der ikke er rart og de voksne siger da osse at han stadig har det fint når han er færdig med at skrige.... Øv, nu ved jeg hvad folk snakker om når de synes at det er hårdt at aflevere deres små pus.
Vi har for nyligt snakket med Jonathan om at vi skal flytte til Danmark før jul. Han har lydt til at være spændt på dette, men er samtidig blevet ret følsom (mere en sædvanligt), men mon ikke man tænker en masse når ens forældre siger at nu skal vi rejse fra alt det man kender...... Det tror jeg jo på.
Vi har stadig ikke nogen klarhed over noget, men nu har vi inviteret til afskedsfest og så må vi se om vores plan holder. Planen er at rejser til Californien i fire uger fra midt November og så rejse hjem derefter så vi holder jul i Danmark.
Daniel er blevet 11 måneder (total vildt) Og vi er begge (frederik og jeg) begyndt at få flere end almindeligt flashbacks til for 11 måneder siden, det bliver lidt interessant når han runder det første år, måske skal man igennem lidt af en genoplevelse af det hele..... Heldigvis er han frisk og stærk (ikke engang nogen mellemørebetændelser) og ved vores sidste planlagte besøg ved Cardiologen i sidste uge kunne de kun sige positive ting. Daniel er som alle andre næsten 1 årige og der er ingen restriktioner på hvad han må gøre. Han er jo blevet total busy og kravler rundt over alt. Vi tror at han er godt igang med at udtale sit første ord. Når vi siger bye, bye til ham siger han ba, ba og vinker. Vores lille canadien er fantastisk.

No comments: