Wednesday, October 21, 2009

Hip, hip, hurra

Så kom den store dag, andetbarnet blev 1 år. Desværre har han været noget hængt hele dagen. Kasted op hele sidste nat og osse er til aften igen. Så ikek noget kage til ham og heller ikke mange smil eller grin. Vi er alle trætte af at tørre bræk op og vaske og passe på vores lille fødselar. Men vi fejrede ham så godt vi kunne og på lørdag skal der være stor fest for ham, så vi når nok dte hele. Og helt ærligt så er han jo ret ligeglad (i modsætning til sin storebror)
Det er selvfølgelig sindsygt at ahn allerede er 1 år, på den anden side føles det som meget længe siden at vi var på Foothills Hospital og vi holdt ham i vores arme for første gang. Der er jo ingen billeder fra de første timer i Daniels liv da vi ikke havde kort i kameraet, men det blev jo hurtig mindre vigtigt. Her er lidt billeder fra dengang og nu.
Nå nu strejker billedhalløjet igen eller måske er det. Men jeg må i seng. Flere billeder af den 1 årige meget snart.
Vi har gang i den store omgang bage og stegning til lørdag hvor vi holder vores store 'vi troede vi skulle flytte' fest. Et par og tyve unger med forældre om dagen i en stor hal med masser af leg, og så selvfølgelig kage. Og godt 30 vokse til 'pindemadder' eller hvad mon det hedder nu om dage og drinks om aftenen. Det bliver super godt at samle de gode mennesker og bare hygge os - det trænger vi vist til.
Og så ligger det helt klart, den 21 November tager vi 4 uger til Californien og så kommer vi til Danmark den 22 december, det bliver alt sammen bare fantastisk og hvad er mere passende ovenpå det hårdeste og mest trættende år i vores liv. Vi kan ikke vente!!!

1 comment:

Louise said...

Hey, stort tillykke! Så fantastisk når de fylder deres første år. Vildt. Håber, I alle er raske igen.