Thursday, October 8, 2009

Ændrede planer - og ikke for det bedste!

Vi havde sagt vores lejemål op i huset her og smidt vores lejere ud derhjemme, ja og som jeg havde skrevet havde vi jo lige inviteret til vores farvelfest herovre. Men det er jo ikke sådan nogle ting der rigtig spiller ind i en økonomisk nedtur hvor jobbene ikke hænger på træerne. I hvert tilfælde var udmeldingen fra Frederiks arbejde for et par uger siden at der ikke pt er noget job i København. Det er bare p.... irriterende da vi faktisk følte os så klare som vi nogensinde bliver til at tage afsked med Calgary og Canada. Men vi følte os noget tvunget til at tage endnu en omgang i det store udland og håbe på det bedste i det nye år. Det har været nogle stressende uger med at forsøge at få lejet det her sted noget længere og finde en løsning derhjemme. Alt er ikke klaret endnu men det går fremad og vi er så småt ved at vende os til tanken om at blive lidt længere.

Der er nu ikke så meget der frister lige nu. Det er på 2 uger skiftet fra hedebølge til vinter. Jeg tror jeg har sagt det hvert år men det er så sært at gå fra plus 30 til minus 8 på få uger. Det har selvfølgelig allerede sneet (gad vide om det skal ligge på jorden lige så mange måneder som sidste år.....)
Vores plan er at fejre jul i Danmark. Men da det har været vores plan i de to foregående år osse, taler vi ikke så meget om det lige nu.

Nå men nu vi er her har vi så valgt at leve fuldt ud nordamarikansk endnu engang. Det er jo Thanksgiving weekend og vi var igår værter til den helt store kalkunmiddag. Frederik nussed omkring sin 17 pund tunge kalkun i et par dage og fik et lækkert resultat ud af det....uuummmhh!
Og når det nu er Thanksgiving kan vi da lige send en tak til familie og venner for dejlig støtte og hjælp gennem det sidste år - vi glæder os til på et tidspunk at komme tættere på alle igen!

No comments: