Wednesday, August 1, 2007

Alene igen

Mærkeligt.... Så er de allesammen rejst hjem til Danmark igen. Mine forældres fly letter lige nu. Det har været så skønt at have besøg fra Danmark og de bedsteforældre er da bare skønne. Det bliver svært for os alle at omstille os til almindelig hverdag igen - hvis vi nogensinde nåede at få en sådan. Jonathan er blevet forkælet og leget med og hygget om og ikke mindst passet - det har alle parter vist nydt. Egentlig bliver det jo rart at blive alene efter seks uger med gæster i huset - men så alligevel. Lige i aften mærker jeg hvor langt væk vi er fra jer alle sammen. Vi har et godt og spændende liv herovre og er virkelig kommet mere ind i vores lille samfund og Canada end vi havde turde forestille os før vi rejste - men vi har ikke bedsteforældre og onkler og tanter lige i baghaven mere - det er sgu surt!!

Nå men rejsen hjem til jul bliver snart bestilt og om et par dage vil jeg(og nok osse Jonathan og Frederik) igen nyde livet og udfordringerne her i Canada.


Jonathan med alle bedsteforældre samlet omkring sig



Smuk natur igen, igen. Vi bliver aldrig trætte af det...

Nå ja, sådan ser jeg så ud i Rockie Mountains

Skøn lille hytte i Nordegg

Allan tog dette billede da de var her. Han synes ikke vi har vist nok her fra området - så her er vi med vores plastikhus i baggrunden...

No comments: