Monday, November 19, 2007

Shopping Fanatic Elf og om at stå på ski for første gang

Bettina er blevet Shopping Fanatic Elf for Salvation Army (Frelsens Hær). Har kun været der en gang, men det føles rart at gøre lidt uden for husets fire vægge. Der skal findes masser af gaver til familier der ikke har råd. Faktisk er det meget sjovt, der er vildt mange donerede gaver og så shopper man til det enkelte barn udfra en ønskeseddel forældrene har lavet.
Nå, men vi har længe haft lyst til at se nærmere på Rockies med sne på og det blev så igår vi gjorde alvor af det. Faktisk er der ikke så meget sne nede i dalene endnu, men det er der til gengæld i Sunshine (det skisportssted der ligger tættest på). Det kriblede lidt i fingre og ben, men vi havde kun taget ski med til Jonathan. Det var nu osse en stor fornøjelse at opleve Jonathan grinende nonstop, mens han havde skiene på. Det tager vi som et positivt tegn!!:) Faktisk elsker han generelt at boltre sig i sneen (osse kalder 'issh' på Jonathan-sprog)

Vil bare lige vise det fine legeværelse vi har fået lavet i kælderen. Der skal nok komme lidt pynt op snarest. Der er masser af plads og godt legetøj. I fredags var der 5 børn og 6 voksne dernede og alle morede sig (da glemte jeg selvfølgelig at tage billeder)



Endelig har vi taget nogle feriebeslutninger. Vi holder Jul i Jasper som skulle været et fantastisk sted oppe nordop i Rockies. Nytår holder Frederik i Calgary mens Jonathan og Bettina tager hjem til Danmark og bliver et par uger. Frederik kommer til DK i April hvor vi alle kommer et par uger.

No comments: