Monday, November 5, 2007

Øv!

Frederik var så uheldig at punktere sin højre lunge i torsdags - helt spontant mens han sad i bussen. Det var lidt dramatisk, måske mest for Bettina. Da han fik symptomerne var han ikke så længe i tvivl, da svagheden jo løber i familien. Han er forhåbentlig ovre den værste smerte nu - hvilket osse har været alt rigeligt! De forsøger at få lungen til at arbejde selv igen, hvilket den har været lidt sløv til. Vi håber dog stadig at se ham hjemme meget snart.
Dejlige Vancouver og ergo-eksamen blev der ikke noget af i denne omgang. Eksamen er udsat til juli næste år.
Endnu engang har de søde naboer vist utrolig støtte. Jonathan fik sig en nat med sin veninde Hailey. Børnene morede sig - forældrene så dog noget trætte ud dagen derpå. Han har osse tilbragt en masse tid hos nabo Gillian. Mad laver vi ikke selv for tiden. Der er altså noget med kriser og mad fra naboerne i vores neigbourhood. Så det er kun Frederik der for tarveligt mad for tiden...

3 comments:

Anonymous said...

Ej, sikke noget. Det er jeg da virkelig ked af at høre. Hils ham endelig mange gange. mvh Anne Grethe

Familien Guldberg Larsens blog said...

Pu ha - I får da oplevet nogle kedelige ting for tiden. Håber Frederik snart er på højkant igen. Vi tænker på jer.

Som mig said...

Kan da godt forstå at du/I fik Jer noget af en forskrækkelse! Det lyder lidt dramatisk! Men godt at han er hjemme igen og tilsyneladende (?) i bedring! Kram herfra.