Saturday, November 15, 2008

Home sweet Home!!







Så er vi kommet helt hjem - endelig. I onsdags! Det var så dejligt at vende hjem med vores lille baby og ikke længere behøve at pendle som gale. Det betyder jo osse at Daniel er blevet erklæret rast og det er bare så skønt. Han skal til en hulens masse tjecks ved diverse læger, men det klarer vi nok osse. Daniel ser ud til at trives rigtig godt is ine nye omgivelser. Han sover en masse og forsøger også sit bedste med selv at spise. Han får nu stadig hoveddelen af sin mad i sonde - men det skal jo nok komme når han lærer at koordinere stemmebåndet og får mere energi tilbage. Men hold op hvor flaske, amning og sonde-mad er tidskrævende og skal jo kører fuldstændig efter et skema - vi er ved at forsøge at finde en måde der passer til familien. Men vi skal jo heller ikke glemme at helt almindelige babyer osse tager meget tid :)



Jonathan har det allerede meget bedre efter at alle er vendt hjem til Garrison Woods og ser ud til at kunne lide sin bror en smule. Han kan nu ikke forstå hvorfor vi ikke skla tilbage til de gode legepladser på børnehospitalet....



I morgen vender Inge og Finn hjem til DK og vi må finde ud af at klare os selv - det kan vi osse godt nu, men hvor har det været fantastisk med hjælpen så længe.



Janet var på besøg på hospitalet og her er hvad hun så.

3 comments:

Familien Guldberg Larsens blog said...

Hvor dejligt for jer. Sikke en sød dreng :-)
Mange tanker fra os.

Som mig said...

Dejligt at se det lille væsen! Og endnu bedre, at vide at han er erklæret rask. Det må være en kæmpe lettelse for Jer!
Tanker fra Århus.

Anonymous said...

For helvede, hvor I bare kæmper – alle fire. Lille Daniel, der skal samle kræfter og bare lære at være til, Jonathan, der har fået vendt helt op og ned på sin hverdag, og jer to stærke forældre, der bare gør alt det bedste for jeres børn. Jeg synes, I er så seje. Det glæder mig at høre, at I nu er kommet hjem, og jeg håber, I finder en måde at få det hele til at køre på – indtil I forhåbentlig snart kan vende tilbage til en mere normal hverdag.
Mange tanker fra Louise