Wednesday, November 5, 2008

Tilbage i Calgary

Så er vi tilbage i Calgary. Vi kom i lørdags og Daniel har det meget bedre. Han er kommet af med en masse slanger og er forhpbentlig i morgen kun på sonden. Den vil vi nu osse gerne snart af med så vi kan tage den dejlige dreng med hjem. Desværre går det lidt langsomt med at Danile selv spiser. Han virker til rigtig gerne at ville og ved godt hvordan der skal ammes, men vi tror han har så ondt i halsen efter respiratoren at han faktisk ikke rigtig kan synke. I morgen skla høre, næse hals specialisten se på ham og osse ergoen, og vi håber meget på gode råd.
Det er skønt at være tilbage i byen, og dejligt at vi nu ved at Daniel snart får det rigtig godt. Det er meget svært at dele tiden mellem børnene og Jonathan reagere nu ret meget på at vi var væk i over en uge - hvilket er helt rimeligt. Vi glæder os til lidt hverdag i vores lille familie. Men for nu må vi pendle og prøve at holde ud så godt vi kan.

1 comment:

Som mig said...

Nej der er ikke noget at sige til at Jonathan reagerer - det er jo i sig selv vildt at blive storebror! Men forhåbentligt kan han også snart komme til at nyde lidt godt af lillebror:)
Dejligt at det stadig går fremad! Håber, at I snart kan få ham med hjem.
Varme tanker her fra!