Friday, December 26, 2008

Glædelig jul

Nå ja, den er jo ved at være overstået den jul, men I skal alligevel have et glædelig jul herovre fra. Vi har haft det rigtig godt og fået fejret julen med manér synes vi. Vi har fejret på dansk og canadisk vis, hvilket jo må siges at være en fordel - både and og flæskesteg og så en kæmpe kalkun. Samtidig var der både gaver den 24. og den 25. Ikke værst. Tak til alle jer der har sendt gaver den lange vej, det er meget værdsat!
Vi var den 24. hos Nynne, Erin og Oskar til dansk jul. Der var gang i den og alle hyggede. En sen aften hvor Jonathan var oppe til kl 22.00. Dette er jo helt ok, specielt hvis han så ville sove lidt længe dagen efter - det gjorde han sådan set osse, helt til kl. 07.00:) Han ville ikke ned i stuen med det samme men ville hen til vinduet og se om julemanden var ved a flyve væk fra huset. Han havde nemlig fået fortalt aftenen før, at vi ikke må være oppe når julemanden kommer forbi. Han sagde at han var bange da vi gik nedenunder, men synet af gaverne under træet og den fyldte sok, fik ham til at glemme al julemandsfrygt (men det er pudsigt som han er kommet til at gå op i julemanden, fordi det er stor herovre, vi er jo ikke så julemandsfikseret)


Den 25. skete der det viunderlige at der kun var minus 8 grader og vi var desperate efter at komme ud. Der er stadig vildt meget sne her. Vi fik os pakket sammen og tog op på den lokale golfbane hvor der er trukket langrendsspor og gjorde børn og voksne klar til en skitur. Daniel i pulk bag mor og Jonathan på ski, i snor bag far, Der vidste jeg at Daniel har det så meget bedre og jeg vidste at vi nu fokusere på andre ting og ikke længere ar bange hele tiden - en skøn følelse af lykke og frihed. Nå men Jonathan stod i 2 minutter og måtte så osse på pulken og efter en lille runde frøs Jonathan og var træt. Godt vi bare var kørt 10 minutter væk hjemmefra.
Den 25 om aftenen blev holdt hos Ben og Tiff på den anden side af vejen. Der var kalkun til 20 og risalamande med en marcipangris som mandelgave så det kunne ikke være meget bedre.



Idag har Jonathan fået sig en rigtig seng og vi er spændte på de næste par nætter. Men han har sover dårligt alligevel, så vi synes at det lige så godt kunne være nu (det er vel op over...) Og Frederik har en uges ferie endnu, så der er lidt tid til at hente søvn om dagen.


Jonathan og Frederik har lavet et skønt gingerbread house før jul

Janet har været på spil igen her er lidt af de skønne billeder



No comments: