Tuesday, December 30, 2008

Godt Nytår

Vi holder stadig ferie herovre og er ved at køre klar til en lille nytårs komsammen vi skal have i morgen - det bliver ikke det samme som at være i Vejle (de forstår ikke helt at fejre nytår som Malene og Mads gør), men det bliver en god aften med Janet og Harold, Amanda og Pat med børn. Vi har lavet thaisuppe til forretten og har bagt kransekage stykker. Vi har skaffet champagne og knallerter. Men bordbomber og fyrværkeri må vi tænke os til. Vi skal nok høre Droningen i radioen.
Det har været fedt endelig at kunne slappe lidt af sammen - det har vi trængt til. Så selvom vi har savnet familiehyggen i Danmark så ved vi at det er bedst for os alle at være i Canada endnu en jul.

Daniel vejer nu over 5 kilo og har med sikkerhed sagt farvel til sonden. Han er bare så fantastisk. Spiser en masse, sover og nyder livet. Vi forsøger at få et godt billede af hans smil - det kommer forhåbentligt snart på.

Vi har stadig masser af sne og da det var mildt den anden dag, tog vi alle op til Canada olympic park her i byen. Der er masser af god børne ski-muligheder og Jonathan havde for første gang slalomski på. Han synse det var sjovt og var super god, så den succes gentager vi nok snart. (Endnu engang kun billeder af det store barn:)


GODT NYTÅR TIL ALLE - VI SKRIVER MERE I 2009. Skyd en raket af for os:)

1 comment:

Som mig said...

Også godt nytår til Jer!!! Håber, at I kom godt ind i 2009! Hvornår er det I vender hjem for good?