Saturday, October 18, 2008

camping i haven

Endnu en skøn weekend med sol og masser af tid, da vi stadig kun er tre. Vi cyklede på legepladsen og biblioteket i morges og så lige forbi en hyggelig lokal cafe til en sandwich. Dette var tilsyneladende nok til at køre Jonathan godt træt. Han tog en 2½ timers lur. Dette var super fedt idet, at han nogle dage nu ikke sover lur og forældrene synes at det er ret dårligt timet. Men idag sov han og så gjorde vi det samme - skønt!
I eftermiddags var vi ude og gøre haven vinterklar - ikke at vi jo har det store at gøre, men lidt blade og sådan var der at rive sammen. Vi havde noget gammelt træ fra en gammel seng som vi besluttede at brænde i Gillians og Craigs lille bål-skål (hvad mon en sådan ting hedder). Det var super hyggeligt og Jonathan mente at vi var på camping og ville gerne lave mad over bålet. Det blev det nu ikke lige til..... Jonathan besluttede osse at Gillians og Craigs bål-sted er et børne et og vores grill er er til mennesker (læs; voksne). Det er altså ikke fordi vi voksne her i huset ikke mener at børn er mennesker - jeg har faktisk overvejet om det er en oversættelse af people - men hvem ved.

Apropro sprog, så siger Jonathan jo 'dig' om sig selv, men nu siger han osse 'dig' om os andre og ikke bare mor og far, så det er blevet lidt svært at finde ud af om han snakker om sig selv eller vi andre:)

No comments: