Monday, October 6, 2008

Vi er bleskifte-fri. For et kort øjeblik.....

Jonathan har været ble-fri i omkring fire uger nu og går med big-boy-pants, som underbukser så hedder på det stadie..... Vi har haft en del uheld, men nu ser det ud til at køre. Faktisk er Jonathan sådan en stor dreng, synes han selv, at han skal stå op og tisse. Der ser helt fantastisk ud at den lille mand står der og lige akurat kan få tissemanden over kanten. Men han har kigget godt efter hos farmand og hat helt styr på hvordan det skal gøres - der skal i hvert tilfælde ikke hjælp til.

Derudover kan han næsten ikke vente med at møde sin lillesøster eller bror. Alt hvad han ejer og ser og spiser vil han dele med 'baby'; 'Baby li' morgenmad, 'baby li' grapes', 'baby lån' din (læs 'min') jakke, 'dig tikkle baby.... baby griner inde i maven'. Og så er han selvfølgelig optaget af da han selv var baby; 'dig os' havde baby-autostol da dig var baby'. En tredjedel af det han siger lige nu handler om baby. Og når jeg siger en tredjedel så er det meget snak - faktisk taler vores søn non-stop for tiden og kan nu sige det meste af dethan gerne vil - store barn!

PS. så har vi bestilt billetter hjem til jul (17. dec-2. jan), bare så der ikke skal være tvivl om at vi gerne vil komme, selvom vi har talt varmt om vores jul i Jasper sidste år. Glæder os til at se familien og venner og viser dne lille guldklump frem, der forhåbentlig snart viser sig...!
Vi er stadig i efterårshumør


:

No comments: