Monday, October 20, 2008

Sunday brunch

Engang imellem holder vi en lille pot-luck(sammenskuds) brunch eller aftensmad med naboerne rundt om hjørnet (Amanda & Pat, Jackie & Scott, Janet & Harold, Sheri & Doug samt Cathy og så selvfølgelig en ordentlig flok unger) Det er super hyggeligt og altid ret improviseret. Nå men her i vores venten synes vi at vi kunne invitere dem herover til sunday brunch. Det gjorde vi og havde igår huset fuld af gæster(12 voksne og 9 børn). Vi var jo osse lige nød til at invitere Tiff og Ben med børn, bare fordi..... Det var nemt - vi bagte brød og havde kaffe klar på vores gode maskine.
Synes bare det er så fedt at bo et sted hvor alle vi holder af bor lige om hjørnet og gladeligt kommer forbi søndag formiddag og hænger ud og leger. Det var super hyggeligt for alle tror vi.
Vi håber at vi kan føre nogle af de her traditioner med os hjem til DK og nogle gange ses med en flok dejlige mennesker uden en særlig anledning. Jeg ved godt at ikke alle derhjemme bor lige rundt hjørnet, men alligevel.

2 comments:

Finn said...

Nu er bloggen og virkeligheden kommet lidt ud af synkronisering, men lige nu siger vi bare tillykke ....
Og til det aktuelle indlæg, så kan jeg da godt forstå, at det ikke er så let at beslutte at drage tilbage til DK, det er et fantastisk naboskab I har i Garrison Wood - både personerne og kulturen.
Mange kærlige hilsner til storebroderen

Anonymous said...

Hvad søren - ER der kommet en lilebror/søster til verden?? Lyder sådan i hvert tilfælde... Stort tillykke!!
Glæder mig til billeder af vidunderet!