Friday, April 27, 2007

Gi' en kommentar

Så har familien arbejdet lidt sammen om vores dagbog. Man kunne jo ellers fristes til at tro at det er min dagbog alene... Men Frederik er med på sidelinjen og træder til når det behøves... Nu tror vi han har åbnet, så I alle kan give os en kommentar hvis I skulle ha' lyst. Prøv det, vi synes det er så hyggeligt at høre fra jer:-)

2 comments:

Finn said...

Hallo Frederik - det er far. Det er lang tid siden jeg har hørt fra dig, men det gør ikke så meget. Hvis jeg havde haft en hund, så var jeg nok ude at lufte den. Du er vel selv ude at blive luftet på fodboldbanen?
Du kan tro jeg har travlt: Jeg har taget mælkebøtter op i græsplænen og så skal alle krukkerne vandes - vi får desværre ikke noget regn osv.
......

Heyns Raske Svende said...

Hej Bettina og resten af familien.

Jeg synes nu du er blevet rigtig sej på bloggen. Der sker i hvert fakd noget, og det er noget andet end på vores blog, hvor der grundet manglende opkobling ikke sker noget før om et par uger.

Af samme årsag er Tine ikke på mail, så du må lige skrive til mig hurtigst muligt, så vi kan koordinere vores lille familietur over til Jer.

Skriv på enten algu(snabel-a)wanadoo.dk eller algu(snabel-a)sj-medier.dk

Vi snakkes ved, og hils lige Horn og Jonathan.

Mvh.
Tine& Allan